Footer > Személyes adatok védelme

Személyes adatok védelme

A VDL Bus & Coach bv (a továbbiakban VDL Bus & Coach) köszönti Önt honlapján és nagyra értékeli, hogy érdeklődik vállalatunk, termékeink és szolgáltatásaink iránt. A VDL Bus & Coach rendkívül fontosnak tartja az Ön adatainak védelmét. Ezért fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassuk személyes adatainak kezeléséről.

Általában
Ez az adatvédelmi szabályzat érvényes a VDL Bus & Coach és leányvállalatai honlapjait (a továbbiakban: ’Honlap’) felkereső látogatók összes személyes adatára. Amikor Ön meglátogatja Honlapunkat, személyes adatokat kérhetünk Öntől. Öntől függ, hogy megadja-e ezeket vagy sem. Ha megadja ezeket az adatokat a Honlapon keresztül, azzal hallgatólagosan egyetért ezzel az adatvédelmi szabályzattal.

A személyes adatok feldolgozása
Az Ön által a VDL Bus & Coach vállalatnak a Honlapon keresztül megadott adatait általános üzleti célokra használjuk. Amikor Ön információt kér vagy ad a Honlapon keresztül, akkor mi olyan adatokat kérünk, mint az Ön neve, elérhetősége stb. Elvárjuk, hogy valós adatokat adjon meg. A VDL Bus & Coach ezeket az adatokat kizárólag a holland adatvédelmi törvénynek (’Wet bescherming persoonsgegevens’) megfelelően dolgozzuk fel.

A VDL Bus & Coach része a VDL Groep bv vállalatcsoportnak. Ha Ön állásra jelentkezik a VDL Bus & Coach vállalatnál a VDL Groep Honlapján, személyes adatait jelentkezése rögzítéséhez, megfontolásához és feldolgozásához fogjuk felhasználni. Adatait használhatjuk digitális hírlevelek küldéséhez is, ha ehhez Ön kifejezett beleegyezését adta számunkra.

A feldolgozás része lehet az, hogy elküldjük az Ön adatait a VDL Bus & Coach csoporton belül más vállalatnak vagy vállalatoknak olyan mértékben, ahogy az az Ön jelentkezésének kezelése szempontjából helytálló. Ön bármikor visszavonhatja az ilyen feldolgozásba történt beleegyezését.

Az adatok megőrzése
A VDL Bus & Coach csak azokat az adatokat tárolja és használja fel, melyeket közvetlenül a VDL Bus & Coach vállalatnak adtak meg, vagy amelyeknél az adat magadásának idején egyértelműen jelezték, hogy azokat a VDL Bus & Coach vállalatnak szánják.

A VDL Bus & Coach a szigorúan szükségesnél hosszabb ideig nem őrzi meg az Ön adatait. A VDL Bus & Coach megőrizhet anonim adatokat statisztikai és elemzési célokra. A VDL Bus & Coach megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket, hogy az Ön által megadott adatokat megőrizze az elveszéstől, törvénysértő felhasználástól és változtatásoktól.

A Honlap minden egyes felkeresése alkalmából észleljük az Ön (állandó vagy ideiglenes) IP címét annak a honlapnak az adataival együtt (ha ez lehetséges), amelyet legutóbb meglátogatott. A VDL Bus & Coach ezeket az információkat nem egyéni (személyes) adatként tárolja és őrzi, hanem a navigálás és a felkeresett honlapok elemzése céljából annak érdekében, hogy javítsa a Honlap ismertségét, funkcionalitását és tartalmát.

Harmadik fél áltat történő használat
A VDL Bus & Coach nem adja ki az Ön személyes adatait harmadik fél számára, kivéve, ha:
* Ehhez Ön kifejezett belegyezését adta;
* Erre szükség van egy, az Ön és a VDL Bus & Coach között létrejött megállapodással kapcsolatban;
* Erre azért van szükség, hogy meg lehessen tenni bizonyos szerződéskötést megelőző intézkedéseket az Ön kérésével kapcsolatban, amikor az ilyen intézkedésekre egy megállapodás megkötéséhez van szükség. Ide tartozik munkára történő jelentkezés a VDL Bus & Coach vállalatnál vagy egy olyan vállalatnál, amelyik része a VDL Bus & Coach vállalatnak;
* A VDL Bus & Coach köteles érvényes jogi eljárásokban együttműködni, mint amilyen megjelenés egy idézésre, a bíróság kérésének való megfelelés vagy jogi eljárás kezdeményezése;
* A VDL Bus & Coach úgy véli, hogy Ön olyasmit tett, ami ellentétes a Honlap használati feltételeivel.

Sütik
A nyújtott szolgáltatás jobbá tétele érdekében a Honlap ’sütiket’ helyezhet el az Ön számítógépén. Ezek kis adatfájlok, melyeket az Ön számítógépe tárol. A ’sütiket’ olyan célokra használjuk, mint pl. hogy figyelemmel kísérjük a Honlap látogatóval való kölcsönhatást. Ezzel kapcsolatban a Google Analytics programot használjuk, ami a Google, Inc. webes elemzési szolgáltatása.
Ön a ’sütik’ használatát böngészőjének beállításával kontrollálhatja. A legtöbb böngészőt be lehet úgy állítani, hogy letiltsa a ’sütiket’, vagy hogy tájékoztassa a felhasználót, hogy ’süti’ érkezett. A böngésző beállításának megváltoztatásához kérjük, olvassa el a böngésző készítőjének a használati utasítását. Ha megváltoztatja a ’sütik’ beállítását a böngészőben, ez semmilyen formában sem fogja korlátozni a Honlap használatát, de hatással lehet más honlapok használatára.

Kapcsolat
Ha válaszolni szeretne erre az adatvédelmi szabályzatra, vagy ha úgy véli, hogy a VDL Bus & Coach nem adatvédelmi szabályzatának megfelelően jár el, kérjük, vegye fel a kapcsolatot vállalatunkkal.

Ezt az adatvédelmi szabályzatot legutóbb 2013. március 22-én módosítottuk.